Aceasta reteta de pateuri cu urda este foarte usor de facut, iar umplutura poate fi adaptata dupa preferintele voastre culinare.
Se iau 2 foi de aluat frantzuzesc ( pate feuilletée) se intinde primul, se presara cu zahar tos, se ruleaza strans, se continua cu a 2-a foaie, se lasa putin la rece, se taie segmente de 1,5-2 cm, se intind cu sucitorul, se umplu cu ce vreti( eu am pus urda cu ou , zahar si stafide, ei faceau cu marmelada sau nutella). Se coc la cuptorul 220° cam 15 min-20 min.
Pofta buna! Reteta pateuri cu urda dulci a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa