Aceasta reteta de pateuri cu urda este foarte usor de facut, iar umplutura poate fi adaptata dupa preferintele voastre culinare.
Se iau 2 foi de aluat frantzuzesc ( pate feuilletée) se intinde primul, se presara cu zahar tos, se ruleaza strans, se continua cu a 2-a foaie, se lasa putin la rece, se taie segmente de 1,5-2 cm, se intind cu sucitorul, se umplu cu ce vreti( eu am pus urda cu ou , zahar si stafide, ei faceau cu marmelada sau nutella). Se coc la cuptorul 220° cam 15 min-20 min.
Pofta buna! Reteta pateuri cu urda dulci a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Tare mult imi plac retetele Laurei Adamache. Multumesc si pentru aceasta reteta,...
Placinta cu muschi file, piept de pui file si cascavalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj