Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de strudel cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, branza de vaca, zahar, oua, unt.
Se amesteca foarte bine branza cu ouale, sarea si zaharul, framantand cu mana. Pe foaia intinsa si stropita cu unt topit sau untura topita, se aseaza, la un capat, branza. Se acopera cu marginea foii si se ruleaza. Se obtine un sul lung, care se taie in doua, trei bucati, dupa lungimea tavii de copt. Se asaza in tava unsa, sul linga sul, distantate putin. Se ung cu unt sau untura topita. Se dau la cuptor pana cand se coc.
Se taie in tava bucati potrivit de mari, se presara zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Strudel surpriza
Strudel cu vanilie
Strudel cu cirese
Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...
Tort de ciocolata ExpressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj