Strudel cu branza (pentru doua rulouri)

Se zdrobeste branza cu furculita (320 g), se amesteca cu 60 g pudra de glucoza, 40 g stafide spalate, un ou intreg, 1 l.c. praf de budinca de vanilie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 320 g de branza
  • 60 g de pudra de glucoza
  • 40 g de stafide
  • un ou
  • o lingura de praf de budinca de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • foi de aluat din comert

Mod de preparare

Se zdrobeste branza cu furculita (320 g), se amesteca cu 60 g pudra de glucoza, 40 g stafide spalate, un ou intreg, 1 l.c. praf de budinca de vanilie si coaja rasa de pe o lamaie. Umplutura se intinde uniform pe foile unse cu ulei, se ruleaza, se coace cca 25 de minute. Daca umpleti rulourile cu umpluturi diferite (nuca, mac), acestea se scot mai repede decat strudelul cu branza care se pune primul in tava de copt. Umplutura este suficienta pentru cca 12 strudele.
Alte foietaj recomandat

Placinta cu mere

Cornulete

Tarta cu visine

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...