Se scurg visinele curatate de samburi si crapate in doua (280 g), se amesteca cu 100 g miere, ½l.c. mocca scortisoara macinata, 40 g nuci macinate
Se scurg visinele curatate de samburi si crapate in doua
(280 g), se amesteca cu 100 g miere, ½l.c. mocca scortisoara macinata, 40 g nuci macinate (jumatate din cantitatea necesara). Cealalta jumatate se presara uniform pe foile unse. Dupa aceea, se pun visinele aranjate uniform, se ruleaza, se pun la copt. Iarna se folosesc visine congelate. La visinele din compot se adauga 50 g de miere.
Alte reteta placinta recomandate
Placinta cu mere
Aluat clatite
Foietaj
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa