Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca cu 160 grame miere si 140 grame mac macinat. Se amesteca incet, cu lingura de lemn. Se s
Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca cu 160 grame miere si 140 grame mac macinat. Se amesteca incet, cu lingura de lemn. Se serveste cald. Se pastreaza in frigider. Acesti taitei sunt mai umezi decat altii. Pe cine deranjeaza acest lucru, in loc de miere poate folosi zahar brun sau 200 grame glucoza.
Alte retete paste
Paste Carbonara
Paste cu pui si salata
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa