Pregatiti mai intai un aluat din: unt, faina cat cuprinde, galbenusuri, smantana, zahar, vin si sare. Framantati aluatul pe planseta pana cand se inc
Pregatiti mai intai un aluat din: unt, faina cat cuprinde, galbenusuri, smantana, zahar, vin si sare.
Framantati aluatul pe planseta pana cand se incorporeaza toata faina, apoi lasati-l sa se odihneasca 30 de minute.
Se imparte aluatul in jumatati si se intinde doua
foi groase de cate 1 cm.
Puneti una dintre foi pe fundul tavii de copt, intepati-o cu furculita in cateva locuri si dati-o la cuptor pana cand aceasta capata o culoare placuta, usor aramie-albicioasa.
Scoateti tava din cuptor, si asezati umplutura pregatita din ciupercile calite in putin unt, acoperiti-o cu a doua foaie, ungeti-o cu albusurile batute spuma tare si dati din nou tava la cuptor pana cand preparatul se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Aduceti preparatul la masa fierbinte, decorat cu patrunjel verde.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii