Delicioasa!
In apa calduta se dizolva sarea si drojdia proaspata si apoi se framanta un aluat elastic,bine framantat care se lasa la odihnit,acoperit cu un prosop.
Se taie cubulete sunca si afumatura,pasta de tomate se dizolva in 150 ml apa ,cu un strop de ulei de masline si o lingurita rasa de condimente uscate pentru piza.Din aluatul care intre timp a crescut,se intinde in foaie subtirica blatul care se aseaza in tava unsa cu un pic de ulei de masline,se toarna pasta de tomate diluata ,pe toata suprafata blatului ,se presara deasupra jumatate din cantitatea de cascaval ras ,se presara si mezelul,frunzulitele de baby spanac si galbiorii bine scursi de saramura(presati in mana).Se bat bine cele 3 oua care se repartizeaza pe toata suprafata pizei iar deasupra presaram restul de cascaval.Dam la cuptorul preincalzit cca 25 minute pana ce piza se rumeneste usor pe margine.
Pofta buna!
Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visineChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visinePrajitura cu cirese sau cu visine este foarte usor de pregatit dar delicioasa! Blatul pufos are in el fructe aromate dar asta...
Prajitura cu cirese sau visineEste o prajitura cu gust intens de ciocolata si in care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon.
Negresa cu branza si cirese
Comentarii
Adaugă comentariu