Delicioasa si usor de preparat! Pofta buna!
In apa calduta se dizolva sarea si drojdia proaspata si apoi se framanta un aluat elastic,bine framantat care se lasa la odihnit,acoperit cu un prosop.
Se taie cubulete sunca si afumatura,pasta de tomate se dizolva in 150 ml apa ,cu un strop de ulei de masline si o lingurita rasa de condimente uscate pentru piza.Din aluatul care intre timp a crescut,se intinde in foaie subtirica blatul care se aseaza in tava unsa cu un pic de ulei de masline,se toarna pasta de tomate diluata ,pe toata suprafata blatului ,se presara deasupra jumatate din cantitatea de cascaval ras ,se presara si mezelul,frunzulitele de baby spanac si galbiorii bine scursi de saramura(presati in mana).Se bat bine cele 3 oua care se repartizeaza pe toata suprafata pizei iar deasupra presaram restul de cascaval.Dam la cuptorul preincalzit cca 25 minute pana ce piza se rumeneste usor pe margine.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii