Clatite cu branza de oaie
Clatitele cu branza de oaie sunt aperitive simple si delicioase. Se amesteca ingredientele pentru aluat cu un tel pana cand devin un aluat fluid, cremos, fara cocoloase. Se lasa 30 de minute la rece apoi se coc clatite. se pune cate un polonic de aluat, se lasa sa se prajeasca putin apoi se intoarce pe cealalta parte, se pune cate o lingura de branza( branza se amesteca bine cu ouale batute, si marar tocat) si se acopera cu jumatate de clatita. Se pun pe o farfurie si se acopera cu o folie de aluminiu pentru 5 minute ca sa fie cat mai moi.
Clatitele cu branza de oaie se servesc calde, cu lapte
Ai mei stramba din nas cand vine vorba de gulii . Asa ca am fost nevoita sa imbunatatesc imaginea aceastei banale ciorbite...
Ciorba de gulii cu perisoare afumateIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa