Clatite cu branza de oaie

Clatite cu branza de oaie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 500 gr faina
  • 3 oua
  • 400 ml lapte
  • sare
  • Pentru umplutura 500 gr branza de oaie
  • marar
  • 2 oua

Mod de preparare

Clatitele cu branza de oaie sunt aperitive simple si delicioase. Se amesteca ingredientele pentru aluat cu un tel pana cand devin un aluat fluid, cremos, fara cocoloase. Se lasa 30 de minute la rece apoi se coc clatite. se pune cate un polonic de aluat, se lasa sa se prajeasca putin apoi se intoarce pe cealalta parte, se pune cate o lingura de branza( branza se amesteca bine cu ouale batute, si marar tocat) si se acopera cu jumatate de clatita. Se pun pe o farfurie si se acopera cu o folie de aluminiu pentru 5 minute ca sa fie cat mai moi.


Clatitele cu branza de oaie se servesc calde, cu lapte

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...