Clatite cu branza de oaie
Clatitele cu branza de oaie sunt aperitive simple si delicioase. Se amesteca ingredientele pentru aluat cu un tel pana cand devin un aluat fluid, cremos, fara cocoloase. Se lasa 30 de minute la rece apoi se coc clatite. se pune cate un polonic de aluat, se lasa sa se prajeasca putin apoi se intoarce pe cealalta parte, se pune cate o lingura de branza( branza se amesteca bine cu ouale batute, si marar tocat) si se acopera cu jumatate de clatita. Se pun pe o farfurie si se acopera cu o folie de aluminiu pentru 5 minute ca sa fie cat mai moi.
Clatitele cu branza de oaie se servesc calde, cu lapte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa