Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si se lasa aluatul la dospit aproximati
Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si
se lasa aluatul la dospit aproximativ 1 ora. Carnea se toaca si se amesteca apoi cu ceapa calita. Se adauga ouale, sarea, piperul si patrunjelul. Se intinde apoi aluatul in foi de o jumatate de cm si se taie cercuri, care la randul lor se taie in 8 bucati. Se adauga umplutura in fiecare triunghi si se ruleaza spre varf. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Cornuletele se ung
cu oul amestecat cu putina apa, apoi se coc la foc potrivit 30-45 de minute.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Aluat frantuzesc Chiftele
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii