Covrigei cu cascaval

Covrigeii cu cascaval sunt aperitive simple si delicioase. Se amesteca ingredientele pana se obtine o coca potrivit de tare. Compozitia se lasa la rece cateva ore.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 250 g smantana
  • 250 g untura
  • 150 g cascaval ras prin razatoarea mica
  • 2 linguri Delikat
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Covrigeii cu cascaval sunt aperitive simple si delicioase. Se amesteca ingredientele pana se obtine o coca potrivit de tare. Compozitia se lasa la rece cateva ore. Se ia cate putina coca si se modeleaza in betisoare lungi de 6-7 cm, dandu-li-se forma de covrigei.

Se pun in tava si se coc la foc repede


Covrigeii se servesc calzi cu sare grunjoasa sau susan deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...