Crutoane

Crutoanele se servesc la salate, supe sau ca atare in loc de snack. Se taie painea in cubulete. Se presara putin ulei peste cuburile de paine.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Felii de paine veche
  • ulei (masline
  • floarea soarelui
  • etc)
  • sare
  • condimente la alegere:paprika
  • usturoi pudra
  • italian
  • cajun
  • creol
  • etc

Mod de preparare

Pentru crutoane se taie painea in cubulete. Se presara putin ulei peste cuburile de paine.
Se condimenteaza cu condimente pe gustul vostru si se amesteca bine.
Se da la cuptor cam 15 minute sau pana se usuca si se rumenesc.
Se servesc la salate, supe sau ca atare in loc de snack.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de cornulete cu rahat colorat

De cand bantui prin tara asta a Bucatarasului am ajuns sa ma indragostesc de aluaturi, asa ca salvez diverse retete si cand...

Reteta de cornulete cu rahat colorat
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii