Crutoane

Crutoanele se servesc la salate, supe sau ca atare in loc de snack. Se taie painea in cubulete. Se presara putin ulei peste cuburile de paine.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Felii de paine veche
  • ulei (masline
  • floarea soarelui
  • etc)
  • sare
  • condimente la alegere:paprika
  • usturoi pudra
  • italian
  • cajun
  • creol
  • etc

Mod de preparare

Pentru crutoane se taie painea in cubulete. Se presara putin ulei peste cuburile de paine.
Se condimenteaza cu condimente pe gustul vostru si se amesteca bine.
Se da la cuptor cam 15 minute sau pana se usuca si se rumenesc.
Se servesc la salate, supe sau ca atare in loc de snack.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!