Am luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit. Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati. Le-am asezat in tava si le
Am luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit.
Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati.
Le-am asezat in tava si le-am mai lasat la crescut 15 minute.
Le-am uns cu ou (optional) si presarat seminte.
Le-am copt la 190 grade C, pana s-au aurit.
Amestecam ingredientele pentru burgheri i presam compozitia in tava de 22x33 cm, captusita cu hartie de copt.
Coacem 14-16 minute la 190 grade C.
Separat am facut un dip din: 150 ml ulei, 75 ml lapte, 1 catel usturoi si sare.
Am mixat cu blenderul stick, pana am obtinut o crema groasa, ca o maioneza, apoi am adaugat 3 rosii cireasa.
Pofta buna!
Reteta Mini-burgher a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Alte retete aperitive cu carne vita: Placinte Englezesti
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti