Paine din dovlecel

Se prajesc semintele de dovleac curatate, intr-o tigaie fierbinte. Razuim miezul de dovlecel, adaugam faina, unt moale, oua battue, parmesan ras, semi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g seminte de dovleac curatate
  • 200 g miez de dovlecei
  • 200 g de faina
  • 3 oua
  • 80 g parmezan ras
  • 1/2 pachetel de praf de copt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajesc semintele de dovleac curatate, intr-o tigaie fierbinte. Razuim miezul de dovlecel, adaugam faina, unt moale, oua battue, parmesan ras, semintele prajite, praf de copt, sare si piper. Le amestecam bine si le turnam intr-o tava lunguiata unsa cu unt. Se prjeste in cuptorul incalzit la 180 grade timp de 45 de minute. Lasam sa se raceasca putin, apoi o rasturnam din tava.
Alte retete recomandate

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...