Se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugati galbenusurile, unul cate unul. Amestecati usor, pana cand se incorporeaza. Adaugati margarina
Se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugati galbenusurile, unul cate unul.
Amestecati usor, pana cand se incorporeaza.
Adaugati margarina topita si racita putin si amestecati bine, adaugati branza si omogenizati.
S epun stafidele, coaja rasa de lamaie si praful de copt, apoi se adauga atata faina cata este necesara pentru a
obtine o compozitie groasa ca o smantana mai consistenta.
Ungeti cu ulei o tava, tapetati-o cu faina si turnati compozitia in ea. Nivelati-o si puneti-o la copt, la foc potrivit, 40-45 de minute. Se taie rece.
Se taie rece
Pofta buna!
Alte retete care pot completa un meniu de Paste :
Chec pufos
Tort de fructe uscate cu frisca
Pasca cu ciocolata
http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/9928/dulciuri/cozonac/pasca-cu-branza-dulce-si-stafide
http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/9534/dulciuri/cozonac/mucenici-moldovenesti-de-post
Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...
Desert placinta cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj