Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Pune la fiert apa cu sare. Intinde branza framantata si taie taietei de grosimea unui dege
Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Pune la fiert apa cu sare. Intinde branza framantata si taie taietei de grosimea unui deget si de 3-4 cm lungime. Fierbe taieteii in apa. Freaca spuma margarina, zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Adauga la crema galbenusuri, amesteca, dupa care adauga smantana, gris si taieteii fierti si raciti si amesteca cu grija. Bate spuma albusurile si pune cu grija in amestecul de branza si taietei. Unge o tava cu margarina si presara cu pesmet. Toarna preparatul in tava si coace-l in cuptor.
Alte retete culinare recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.