Spalam bine costreiul, il strecuram si il punem intr-o tava de 23 de cm, turnam apa in proportie de 1:4, presaram sare, adaugam 1 lingura de delicat s
Spalam bine costreiul, il strecuram si il punem intr-o tava de 23 de cm, turnam apa in proportie de 1:4, presaram sare, adaugam 1 lingura de delicat si intaritorul alimentar si coacem in cuptorul pre-incalzit la 200 de grade 40 de minute. Prajim ceapa taiata marunt in apa cu ulei, presaram cu sare, condimentam cu oregano sau condimente pentru pizza, adaugam pasta de rosii, diluam cu putina apa si fierbem 2 minute. Sosul astfel preparat il turnam peste costrei si il nivelam. Stratificam cu tuchini si rosii taiate rondele si felii de cascaval afumat, presaram cu sare si razuim cascaval deasupra, punem la cuptor ½ ora la 200 de grade. Lasam sa se raceasca sa putem felia. Se poate prepara si cu carnat sau sunca in functie de preferinte.
Alte retete recomandate:
ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Supa de rosii
M-am tot gândit ce desert să fac. Chiar dacă a fost o zi minunată de toamnă,nu prea am avut chef să mă complic...
Desert eclere cu crema de fructe de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.