Pizza la tigaie

Pizza la tigaie este o reteta de pizza deosebita. Pentru aceasta reteta culinara trebuie sa folositi aluat pentru pizza sau paine.

Timp pregatire
8 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat pentru pizza sau paine
  • sos de tomate
  • oregano
  • busuioc
  • usturoi pudra
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • carnati
  • cascaval

Mod de preparare

Pizza la tigaie este o reteta de pizza deosebita. Pentru aceasta reteta culinara trebuie sa folositi aluat pentru pizza sau paine. Se intinde o foaie rotunda pentru pizza. Se pune in tigaie si se acopera cu capacul.
Se tine cam 4 minute si se intoarce pe partea cealalta.
Se intinde sosul facut din pasta de tomate, oregano, busuioc, usturoi pudra, sare, piper si uleiul de masline.
Se aseaza feliile de carnati si apoi cascavalul ras.
Se acopera si se mai tine cam inca 4 minute.


Pizza la tigaie se serveste calda, dar si rece este delicioasa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita olteneasca din maruntaie de pui si ardei copt

reteta romaneasca Această rețetă delicioasă am pregătit-o după o rețetă de la Merișor, căreia îi mulțumesc....

Tocanita olteneasca din maruntaie de pui si ardei copt
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca