Framantam bine ingredientele si prajim placintele formate cu ajutorul unui polonic la 8 mm grosime, intr-o tigaie, in ulei fierbinte, pe ambele parti.
Framantam bine ingredientele si prajim placintele formate cu ajutorul unui polonic la 8 mm grosime, intr-o tigaie, in ulei fierbinte, pe ambele parti. Putem adauga la amestec carne taiata marunt, iar daca cartofii sunt uscati putem adauga putina frisca sau smantana.
Alte
Tocanita de carne de vita
Tocanita de ceapa cu pui
Tocanita de ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii