Pogaci cu jumere

Pogacelele cu jumari contin faina, praf de copt, oua, sare, piper, smantana si jumari tocate.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • 200 gr smantana
  • 250 gr jumari

Mod de preparare

Pogaci cu jumere este un aperitiv delicios pe care il puteti face in orice perioada a anului. Se amesteca faina cu praful de copt, galbenusurile, sarea si smantana. Se framanta vine aluatul, apoi se intinde intr-o foaie de 1 mm grosime si se unge cu untura topita. Se presara jumarile piperate si se repeta operatiunea de 3 ori. Se lasa la frigider coca jumatate de ora, apoi se intinde o foaie de 1 cm, se taie cu cutitul diferite forme si se ung deasupra cu galbenus. Se pun la copt pana se rumenesc.


Pogagile cu jumere se servesc dupa ce s-au racit.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pinguini

Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o...

Pinguini
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca