Pogaci umplute cu crema de branza

Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam aluatul si il lasam sa se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 20 dkg margarina
  • 40 dkg faina
  • 3 dkg drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 ou
  • Smantana
  • Margarina pentru uns
  • 15 dkg margarina pentru crema
  • 2 dl lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 galbenusuri
  • 10 dkg cascaval Trapist razuit
  • 2-3 dkg cascaval afumat razuit

Mod de preparare

Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam aluatul si il lasam sa se odihneasca. Apoi intindem aluatul la un deget grosime si taiem forme de pogaci de 4 cm in diametru. La fiecare a doua ii gaurim mijlocul. Astfel vom obtine pogaci gaurite si pogaci pline. Batem oul si ungem pogacile pline. Apoi le pozitionam pe o tava unsa cu margarina si le punem la cuptorul pre-incalzit. Le coacem pana devin galbene. Pentru crema amestecam galbenusurile cu faina si putin lapte, restul laptelui il fierbem si adaugam cascavalul razuit. Frecam margarina si adaugam crema racita si cascavalul afumat. Dupa ce pogacile s-au racit, turnam in mijlocul lor crema si presaram cu cascaval razuit.
Alte retete recomandate

Tarta fructe

Prajitura cu visine

Prajitura alba ca zapada

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cod in sos de zacusca

  Cea mai simpla modalitate de a da gust bun unui peste este de a -l inabusi intr-un sos de zacusca. Zacusca are legume...

Cod in sos de zacusca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca