Dintre toate retetele de saratele, cele cu cartofi sunt mai delicioase. Pentru a prepara saratele cu cartofi, avem nevoie de faina, cartofi si oua.
Dintre toate retetele de saratele, cele cu cartofi sunt mai delicioase. Pentru a prepara saratele cu cartofi, avem nevoie de faina, cartofi si oua. Cartofii se fierb in coaja, apoi se trec prin sita, se ametseca impreuna cu faina, untul, sarea dupa gust si se framanta bine. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie de 0,5 cm grosime, apoi se taie fasii lungi de 8-10 cm si late de 1,5 cm. Se ung fasiile deasupra cu ou, se presara cu chimen si putina sare si se pun intr-o tava, la distanta intre ele. Se lasa la copt, pana se rumenesc.
Se servesc reci.
O pasca usoara si aromata pentru masa de Paste, dar merge perfect si cu alte ocazii.
Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoareIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.