Umplutura de carne pentru pateuri

Carnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea. Se pune untul intr-un va

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 160 gr unt
  • 800 gr ceapa
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Carnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea. Se pune untul intr-un vas si cand s-a infierbantat se adauga carnea. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, pe foc moc, pana cand carnea incepe sa se rumeneasca. Se mai toarna un pahar cu apa, se lasa sa mai fiarba dar tot se mai amesteca, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce a scazut apa iar carnea s-a rumenit usor, se ia de pe foc si dupa ce s-a racit se amesteca oul in carne.


Se foloseste la umplerea pateurilor.

Alte retete culinare:

Papanasi fierti

Placinta de dovleac

Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Piftii (racituri) cu carne de pui

Piftii (racituri) cu carne de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca