Umplutura de varza pentru pateuri si placinte

Varza se curata de frunzele vestejite. Se taie apoi foarte subtire, se sareaza si se lasa sa stea asa aproximativ 10 minute. Apoi se stoarce si se pu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Varza se curata de frunzele vestejite. Se taie apoi foarte subtire, se sareaza si se lasa sa stea asa aproximativ 10 minute. Apoi se stoarce si se pune pe foc, cu ulei, la calit. Se toarna deasupra putina apa si se baga in cuptor, la fiert, pana cand scade.


Se foloseste la umplerea pateurilor si a placintelor.

Alte retete:

Papanasi fierti

Ciuperci la cuptor

Placinta de dovleac

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de macese

Este pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...

Gem de macese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii