Coronita de miel este piesa de rezistenta a mesei festive de Pasti.
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin.
A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul.
Am spalat si curatat legumele.
Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse.
Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste busuioc si pe legume, le-am acoperit cu folie de aluminiu si le-am pus la cuptor pentru vreo 45 de minute, la 200 de grade. Apoi am dat folia deoparte si le-am mai lasat 15 minute.
Reteta Coronita de miel a fost propusa pe forum culinar.ro de catre IriA
Reteta de preparare a papanasilor Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.