Coronita de miel este piesa de rezistenta a mesei festive de Pasti.
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin.
A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul.
Am spalat si curatat legumele.
Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse.
Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste busuioc si pe legume, le-am acoperit cu folie de aluminiu si le-am pus la cuptor pentru vreo 45 de minute, la 200 de grade. Apoi am dat folia deoparte si le-am mai lasat 15 minute.
Reteta Coronita de miel a fost propusa pe forum culinar.ro de catre IriA
Se serveste atat calda ca fel principal, cat si rece ca si aperitiv...
Piept de porc cu soric crocantDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata