Drob

Un drob economic pentru a imparti tuturor cate o felie

Portii
12
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • maruntaiele de la un miel
  • 2 kg carne tocata mixta (vita+porc)
  • 10 fire de usturoi verde
  • 12 fire ceapa verde
  • 1 lingura condimente cu gust de legume
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper macinat
  • 5 oua mari de rata gotica + inca 8 oua fierte de rata
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de leustean verde
  • 400 gr bacon

Mod de preparare

Mai intai, pregatim maruntaiele. Se fierb maruntaiele cu apa si sare, dupa care se lasa la rece, se clatesc si se taie in bucatele mici. Intr-un vas mare, se pune carnea tocata, maruntaiele de miel tocate, usturoiul, ceapa, patrunjelul, leusteanul tocate, sare, maggi secretul gustului, oua, piper macinat si se omogenizeaza bine compozitia. Se pune in doua tavi hartie de copt, peste hartie se asaza felii de bacon, se imparte compozitia in patru parti egale si se pune cate o parte in tavi, se asaza cate patru oua in fiecare tava, se completeaza cu cealalta compozitie, se asaza felii de bacon si se dau tavile la cuptor. Cand aromele isi imprastie savoarea, se poate zice ca drobul este gata si ca se poate servi. Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...