Drobul de legume este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi şi îi dai pe răzătoare. Fierbi şi morcovii curăţaţi.
Drobul de legume este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi şi îi dai pe răzătoare. Fierbi şi morcovii curăţaţi şi îi dai pe răzătoare. Tai verdeţurile mărunt şi într-un vas amesteci legumele şi orezul împreună cu pateul vegetal.Potriveşti gustul de sare şi piper şi pui compoziţia într-un vas termo rezistent pe care îl dai la cuptor. Va ieşi un drob de legume delicios!
Drobul de legume de post se serveste cum doriti!
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti