Drob de legume de post

Drobul de legume este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi şi îi dai pe răzătoare. Fierbi şi morcovii curăţaţi.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cutii de pateu vegetal 250g
  • 200 gorez fiert în prealabil
  • 250 gmorcovi
  • 250 g cartofi
  • câte trei legături de ceapă verde şi usturoi verde
  • 2 legături mărar
  • o legătură pătrunjel
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare

Drobul de legume este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi şi îi dai pe răzătoare. Fierbi şi morcovii curăţaţi şi îi dai pe răzătoare. Tai verdeţurile mărunt şi într-un vas amesteci legumele şi orezul împreună cu pateul vegetal.Potriveşti gustul de sare şi piper şi pui compoziţia într-un vas termo rezistent pe care îl dai la cuptor. Va ieşi un drob de legume delicios!


Drobul de legume de post se serveste cum doriti!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...