1. Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare (ficatul se fierbe separat). 2. In acest timp, zarzavatul se curata, se spala si se taie marunt. 3. Can
Drob de pui
1. Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare (ficatul se fierbe separat). 2. In acest timp, zarzavatul se curata, se spala si se taie marunt. 3. Cand sint fierte, maruntaiele se trec prin masina de tocat (se poate folosi robot sau mixer), apoi se amesteca cu verdeata tocata si 2 oua batute. Se pune sare, piper dupa gust. 4. Compozitia se toarna intr-un vas cu hirtie de copt (sau unsa cu ulei si tapetata cu faina), iar pe deasupra se intinde oul batut bine. 5. Se coace cam 35-40 de minute. (reteta din 'Practic'). Eu am folosit alte proportii, am pus jumatate de kilogram de ficat, jumatate de pipote si aproape 300 de grame de inimi de pui. Asa ca am marit si numarul de oua folosite etc. ...L-am facut relativ recent, pentru noi, asa ca nu l-am mai ornat... cine vrea sa iasa frumos, pune in tava oua fierte si deasupra toarna compozitia racita.... ca sa fie frumos in sectiune!
Reteta propusa de Gabriela Carmen Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa