Drob din carne de porc

Se curata pulpa de pielita si de grasime, se taie in cubulete si se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se patrunde bine, se lasa pana se raceste.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g pulpa de porc fara os
  • 200 g ficat de porc
  • 4 linguri de unt
  • 4 linguri de smantana
  • 4 oua
  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura de usturoi verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata pulpa de pielita si de grasime, se taie in cubulete si se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se patrunde bine, se lasa pana se raceste, apoi se da de doua ori prin masina de tocat. Se adauga ouale batute cu smantana, sare si pipei, apoi ceapa, usturoiul si verdeata, tocate marunt. Se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt, care se da la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste.


Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Budinca de caramel cu piscoturi Savoiardi

Desertul de față este declarat de către soțul meu, cel mai bun din anul acesta, dintre deserturile făcute de mine. Cred...

Budinca de caramel cu piscoturi Savoiardi
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea