Friptura de iepure

Alternativa la miel, iepurele cu carnea foarte gusoasta si sanatoasa.

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure de tara
  • 200 ml vin
  • 1 lingurita amestec condimente
  • 1/2lingurita tarhon
  • 1/2 lingurita usturoi praf
  • 4-5 foi de foi de dafin
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Iepurele se portioneaza, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele, se amesteca si se lasa la macerat peste noapte, dupa care se pune la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand, se mai intorc bucatile de carne sa se rumeneasca si sa se patrunda foarte bine. Cand friptura este bine rumenita, se opreste focul si se poate servi cu gogosari in sos si mamaliguta calda.

Sa aveti pofta dragilor!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide