Friptura inabusita de miel

Friptura inabusita de miel se recomanda chiar si incepatorilor, reusita fiind sigura prin simplitate, aspect si savoare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800g carne de miel cu sau fara os100ml ulei50g morcovi50g telina radacina25g ceapa20g usturoisare si piper dupa gust

Mod de preparare

Carnea pentru friptura inabusita de miel se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala.
Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml apa, impreuna cu morcovi, telina, ceapa, piper si usturoi. Treptat, se adauga cate putina apa. Cand carnea este inabusita, se raceste si se portioneaza. Zeama si legumele se pot zdrobi cu blander, astfel obtinand un sos fin si delicios pentru friptura de miel.


Friptura inabusita de miel serveste calda, cu diferite garnituri de legume.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide