Iepuras aperitiv

Copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de mesele de sarbatoare. Cel putin micuta mea intra in trepidatie cand vine vorba de pregatiri. Anul acesta am vrut sa ii fac o surpriza.

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 5 rosii cherry
  • frunze de ceapa verde
  • masline verzi umplute
  • masline negre fara samburi
  • cascaval ras

Mod de preparare

Din foaia de aluat realizezi un iepuras pe care il decorezi.

Dai la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Cand este rumenit frumos presari cascavalul ras si stingi focul.

Il servesti imediat sau il poti lasa pe mai tarziu. Oricum dispare rapid...

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu blat de cacao si crema de vanilie

......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...

Tort cu blat de cacao si crema de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca