Iepuras aperitiv

Copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de mesele de sarbatoare. Cel putin micuta mea intra in trepidatie cand vine vorba de pregatiri. Anul acesta am vrut sa ii fac o surpriza.

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 5 rosii cherry
  • frunze de ceapa verde
  • masline verzi umplute
  • masline negre fara samburi
  • cascaval ras

Mod de preparare

Din foaia de aluat realizezi un iepuras pe care il decorezi.

Dai la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Cand este rumenit frumos presari cascavalul ras si stingi focul.

Il servesti imediat sau il poti lasa pe mai tarziu. Oricum dispare rapid...

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide