Miel betiv

Punem in cratita carnea cu toate ingredientele mai putin berea si rosiile Rosiile (rosia) tocate le punem pe deasupra, apoi dam la cuptor. Cand s-a fo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • miel (cu os de preferinta
  • ceafa
  • coaste)
  • o rosie
  • cateva cepe rosii mici (shalote)
  • jumatate de catelus de usturoi
  • iutzica (ardei iute uscat sau proaspat)
  • o rosie (cubulita)
  • sare
  • piper
  • un pahar de vin si unul de bere

Mod de preparare

Punem in cratita carnea cu toate ingredientele mai putin berea si rosiile Rosiile (rosia) tocate le punem pe deasupra, apoi dam la cuptor. Cand s-a format sosul adaugam si berea, mai lasam nitel si punem o mana de paste ( orzisor am pus eu) si lasam pana cade carnea de pe os. Este o bunatate (pentru iubitorii de carne de oaie).
Pofta buna! Reteta Miel betiv a fost propusa de BD pe forum culinar.ro Alte retete cu carne de miel gasiti aici: Miel cu rozmarin si miere, Friptura de miel cu sos barbeque, Miel in crusta de feta

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Felii de ciocolata

O prajitura ciocolatoasa, fabuloasa!

Felii de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii