Mielul e taiat foarte subtire, are 2-3 milimetri grosime, masurat cu shublerul. L-am cumparat gata taiat de la magazinul de carne subtire. Broccoli se
Mielul e taiat foarte subtire, are 2-3 milimetri grosime, masurat cu shublerul. L-am cumparat gata taiat de la magazinul de carne subtire. Broccoli se desface si se taie de-a lungul. Usturoiul si ardeiul se taie de-a latu. Am incins wokul si am prajit carnea pina s-a rumenit. In ultimele minute am aruncat usturoiul si ardeiul. Am scot carnea de o parte, am mai pus ulei pe care l-am intins pe peretii wokului si am pus broccoli. I-am prajit la foc mare cu un pic de sos de soia diluat ce apa, in total cam 4-5 minute pina s-au facut sticlosi. In utimele minute am pus ulei de susan. Am asamblat totul in wok, adica am pus carnea inapoi si am mai amestecat.
Pofta buna! Reteta Miel cu broccoli a fost propusa de Takitakikatoka pe forum culinar.ro Alte retete cu miel gasiti aici: Miel cu rozmarin si miere, Friptura de miel cu sos barbeque, Miel in crusta de feta
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti