Miel cu rozmarin si miere

Incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Punem rondelele de ceapa intr-o tava cu 4 linguri de apa. Se aseaza mielul deasupra si se unge suprafata carni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe taiate rondele ulei de masline miere 4 fire de rozmarin pulpa de miel
  • 75 kg

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Punem rondelele de ceapa intr-o tava cu 4 linguri de apa. Se aseaza mielul deasupra si se unge suprafata carnii cu ulei si apoi cu miere. Se inteapa carnea deasupra in 15-20 de locuri cu un cutit ascutit in care asezam crengutele de rozmarin. Se asezoneaza. Dam la cuptor pentru 1 ora si 15 minute daca vrem carnea in sange sau 2 ore pentru o friptura bine patrunsa. Odata facuta scoateti friptura si lasati-o intr-un vas la racit.


Se poate servi cu cartofi Alte retete de Pasti : Friptura de miel coroana Friptura miel cu cartofi Pulpa de miel

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii