Miel la cuptor

Intr-un vas inalt termorezistent punem 4 linguri de ulei de masline, adaugam ceapa taiata mai mare, carnea de miel si cartofii curatati si taiati feli

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel 400g cartofi 200g ceapa 2 lingurite oregano sare
  • piper 4 lg ulei de masline

Mod de preparare

Intr-un vas inalt termorezistent punem 4 linguri de ulei de masline, adaugam ceapa taiata mai mare, carnea de miel si cartofii curatati si taiati felii. Presaram peste tot sare, piper si oregano si dam vasul la cuptor la o temperatura potrivita. Din cand in cand intoarcem carnea si cartofii pana cand devin moi.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...