Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Portii
5
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat
  • * 100 g albus
  • * 100 g zahar
  • * 80 g galbenus de ou
  • * 50 g cacao alcalizata
  • Crema
  • * 200 g ciocolata neagra
  • * 200 ml smantana pentru frisca
  • * 200 g zmeura

Mod de preparare

Preparare blat

Se bat albusurile spuma, se amesteca treptat galbenusurile, iar la final se adauga cacaua.

Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade C, timp de 25-30 minute.

Preparare crema

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Smantana pentru frisca se mixeaza, insa nu prea tare si se amesteca cu ciocolata topita.

Se adauga zmeura si se omogenizeaza compozitia.

Peste blatul copt si racit se adauga crema de ciocolata si se da la rece pentru cel putin 4 ore.

Se portioneaza, se decoreaza cu zmeura sau frunze de menta proaspete si se serveste.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...