Pulpa de miel cu tarhon, menta si piper verde

O reteta speciala cu carne de miel, un deliciu!

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de miel (cu os) – 1 buc mica (cca 700800 g)
  • usturoi verde – 1 legatura
  • ceapa verde – 1 legatura
  • piper verde (murat) – 1/2 lingurita
  • tarhon – 45 fire
  • menta – 78 frunze
  • fresh de lime – 1 lingura
  • vin rosu – 100 ml
  • ulei de masline – 50 ml
  • apa – 100 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• taie bucati usturoiul si ceapa verde si pune-le intr-un blender cu tocator, impreuna cu tarhonul, piperul verde murat, frunzele de menta, sarea, piperul, fresh-ul de lime si uleiul de masline
• mixeaza pana obtii o compozitie omogena
• cresteaza apoi pulpa din loc in loc si umple atat aceste crestaturi, cat si pe langa, cu compozitia din blender
• pune pulpa in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital si adauga apa si vinul rosu
• seteaza slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de de gatire High si timpul de 4 ore si 30 minute
• cu 15 minute inainte de final, reasezoneaza cu sare si piper daca este cazul
• poti servi acest preparat alaturi de orez sau cartofi la cuptor.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...