O reteta speciala cu carne de miel, un deliciu!
• taie bucati usturoiul si ceapa verde si pune-le intr-un blender cu tocator, impreuna cu tarhonul, piperul verde murat, frunzele de menta, sarea, piperul, fresh-ul de lime si uleiul de masline
• mixeaza pana obtii o compozitie omogena
• cresteaza apoi pulpa din loc in loc si umple atat aceste crestaturi, cat si pe langa, cu compozitia din blender
• pune pulpa in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital si adauga apa si vinul rosu
• seteaza slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de de gatire High si timpul de 4 ore si 30 minute
• cu 15 minute inainte de final, reasezoneaza cu sare si piper daca este cazul
• poti servi acest preparat alaturi de orez sau cartofi la cuptor.
Pofta buna!
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti