Ardeii umpluti sunt un fel de mancare clasica, usor de facut si mereu apreciati, ideali pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare
Se taie marunt ciupercile, la fel si ceapa. Se calesc, se adauga apoi orezul, piperul si apoi, la final, sucul de rosii. Se lasa la fiert pana ce scade din zeama.
Se spala ardeii, li se taie capace si se curata de seminte si pe peretii interiori. Se umplu ardeii cu mixul de orez, ciuperci si ceapa. La final se pun capacele la ardei. Se pun ardeii intr-o oala, se adaga apa si se lasa la fiert. Se presara verdeata pe deasupra.
Pofta buna!
ideidelicioase.blogspot.ro
Ardeii umpluti cu ciuperci se servesc calzi, cu verdeata tocata, presarata deasupra.
Am in ,, palmares'' diferite ciorbe de perisoare , cu aceasta 14!!! De data aceasta diferenta este data de ardeii...
Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapiaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj