Ardei umpluti cu ciuperci

Ardeii umpluti sunt un fel de mancare clasica, usor de facut si mereu apreciati, ideali pentru perioadele de post din an.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 10-12 ardei
  • 1 cana cu suc de rosii sau pasta de rosii
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1-2 linguri cu ulei
  • 1 cana cu orez alb
  • 1 kilogram de ciuperci champignon
  • apa
  • putin piper negru boabe.

Mod de preparare

Mod de preparare
Se taie marunt ciupercile, la fel si ceapa. Se calesc, se adauga apoi orezul, piperul si apoi, la final, sucul de rosii. Se lasa la fiert pana ce scade din zeama.
Se spala ardeii, li se taie capace si se curata de seminte si pe peretii interiori. Se umplu ardeii cu mixul de orez, ciuperci si ceapa. La final se pun capacele la ardei. Se pun ardeii intr-o oala, se adaga apa si se lasa la fiert. Se presara verdeata pe deasupra.


Pofta buna!

ideidelicioase.blogspot.ro


Ardeii umpluti cu ciuperci se servesc calzi, cu verdeata tocata, presarata deasupra.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...