Ardei umpluti cu ciuperci

Ardeii umpluti sunt un fel de mancare clasica, usor de facut si mereu apreciati, ideali pentru perioadele de post din an.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 10-12 ardei
  • 1 cana cu suc de rosii sau pasta de rosii
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1-2 linguri cu ulei
  • 1 cana cu orez alb
  • 1 kilogram de ciuperci champignon
  • apa
  • putin piper negru boabe.

Mod de preparare

Mod de preparare
Se taie marunt ciupercile, la fel si ceapa. Se calesc, se adauga apoi orezul, piperul si apoi, la final, sucul de rosii. Se lasa la fiert pana ce scade din zeama.
Se spala ardeii, li se taie capace si se curata de seminte si pe peretii interiori. Se umplu ardeii cu mixul de orez, ciuperci si ceapa. La final se pun capacele la ardei. Se pun ardeii intr-o oala, se adaga apa si se lasa la fiert. Se presara verdeata pe deasupra.


Pofta buna!

ideidelicioase.blogspot.ro


Ardeii umpluti cu ciuperci se servesc calzi, cu verdeata tocata, presarata deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii