O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Se pune intr-o oala apa cu sare la fiert.
Cand incepe sa fiarba apa se adauga bucatile de soia si se lasa la foc mic pana ce se inmoaie.
Intre timp se curata legumele, se toaca ardeiul, ceapa si leurda iar gulia si cartoful se dau pe razatoare.
Dupa ce se inmoaie bucatile de soia se pun la scurs.
Intr-o cratita incapatoare se caleste ceapa, ardeiul si leurda.
Se adauga sare, piper, curry, bulgurul si se acopera cu apa.
Se lasa sa fiarba, amestecand din cand in cand.
Bucatile de soia se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce, se dau prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Se scot pe prosop de hartie.
Cand este fiert bulgurul se adauga cartoful dulce si gulia, se potriveste gustul de sare si piper, se amesteca si se mai lasa circa 5 minute pe foc.
Se serveste cu snitele si cu pofta!
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti