Ciorba de sfecla cu orez este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Sfecla, morcovii, ţelina şi ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se călesc în ulei încins.
Ciorba de sfecla cu orez este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Sfecla, morcovii, ţelina şi ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se călesc în ulei încins. Se lasă aproximativ 10 minute, amestecând continuu, şi apoi se stinge cu zeamă de varză. Se adaugă şi apă, în proporţie egală cu zeama de varză sau mai mult şi se lasă la fiert.
Când legumele sunt aproape fierte, se adaugă orezul şi cimbrul şi se lasă să fiarbă.
După ce totul este fiert, , cu zeamă din oală se desface făina şi după ce s-a obţinut un amestec fără cocoloaşe, se toarnă în oală peste restul ciorbei, amestecând continuu.
Se lasă să dea un clocot şi apoi ciorba de sfecla cu orez se trage de pe foc.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj