Legume gratinate de post

Legumele gratinate este o mancare de post delicios si foarte sanatos. Pentru inceput am curatat legumele si le-am spalat. Am feliat cartofii si dovlecelul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi
  • 1 buc. dovlecel
  • 1 buc. ardei
  • 1 buc. ceapa alba
  • 200 gr ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 20 ml ulei de masline
  • 100 ml apa
  • 2 lingura patrunjel
  • 1 lingura condiment pentru legume
  • 1 lingurita sare
  • 1 varf piper negru

Mod de preparare

Legumele gratinate este o mancare de post delicios si foarte sanatos. Pentru inceput am curatat legumele si le-am spalat. Am feliat cartofii si dovlecelul, am taiat ceapa rondele si ardeiul in fasii, am feliat ciupercile iar usturoiul l-am tocat marunt. Am amestecat toate legumele si am adaugat uleiul, patrunjelul, sarea si piperul dupa gust. Intre timp am pornit cuptorul si am pregatit vasul in care am copt legumele. Am uns vasul cu putin ulei si am pus legumele in el adaugand si putina apa calda (se poate folosi si supa de legume). Am pus tava la cuptor pentru o ora.


Legumele gratinate se pot consuma calde sau reci.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii