Sosul hagao este specific bucatariei columbiene. Este folosit ca si condiment pentru diferite mancaruri, dar si consumat ca atare.
Preparati mamaliga potrivit de tare.
Puneti ceapa tocata, rosiile, ceapa verde marntita, piperul verde, usturoiul, praful de piper impreuna cu uleiul de masline intr-o oala, la foc potrivit. Gatiti la foc mediu, amestecand des pana cand legumele s-au inmuiat si aromele abunda bucataria.
Adaugati frunzele de coriandru tocate grosier, si mai gatiti pentru inca 5 minute.
Luati de pe foc si lasati sa se raceasca.
Se taie mamaliga in felii si se pune sos hagao deasupra.
Se serveste cu felii de rosii si ceapa.
Sunt convinsa ca toata lumea adora batoanele Snickers, dar dupa ce veti incerca prajitura ce urmeaza, sigur nu veti mai...
Desert prajitura SnickersOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj