Reteta de paste cu rosii cherry si busuioc este perfecta pentru o cina rapida. Aroma busuiocului si a usturoiului va invalui toata bucataria. In plus este o reteta potrivita si pentru post.
Pastele cu rosii cherry se gatesc foarte rapid si sunt foarte aromate. Pune prima data apa la fiert pentru paste. Adauga o lingurita de ulei si niste sare. Cand fierbe, adauga pastele si fierbe-le dupa indicatiile de pe cutie.
Taie ceapa fin si toaca 2 catei de usturoi pe care ii adaugi in cele doua linguri de sos pesto. Incinge uleiul intr-o tigaie, prajeste putin ceapa, dupa care adauga sosul de rosii si rosiile cherry taiate in jumatati. Fierbe cam 7 minute la foc mediu, amestecand constant, pana cand rosiile s-au inmuiat.
Adauga pesto, cateva frunze de busuioc si pastele (acum ar trebui sa fie gata) si mai amesteca 2 minute.
Se servesc calde cu frunze de busuico maruntite deasupra.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti