Este o reteta proprie pentru post.
Pentru aluat: Se adauga drojdie, apa, sare, zahar si oregano intr-un bol si se framanta un aluat de consistenta medie inmuind mainile in ulei de masline. Se lasa la crescut.
Se trag la tigaie ciupercile cu ceapa si se lasa la racit. Se intinde pe tava de pizza un blat peste care intindem cu lingura ketchup.
Adaugam ciupercile, broccoli, boabele de porumb, ardelul, se pune mozzarella si se baga la cuptor pentru cca 20 min la temperatura de 200-210 grade.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii