Pizza de post

Este o reteta proprie pentru post.

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Oregano
  • Faina
  • 25 grame de drojdie
  • Sare dupa gust
  • 2 linguri de zahar
  • 200ml de apa
  • putin ulei de masline
  • Ciuperci champignon
  • Ceapa alba
  • 3 Broccoli
  • Boabe de porumb
  • Mozzarella de post
  • ketchup
  • Ardei gras rosu

Mod de preparare

Pentru aluat: Se adauga drojdie, apa, sare, zahar si oregano intr-un bol si se framanta un aluat de consistenta medie inmuind mainile in ulei de masline. Se lasa la crescut.

Se trag la tigaie ciupercile cu ceapa si se lasa la racit. Se intinde pe tava de pizza un blat peste care intindem cu lingura ketchup.

Adaugam ciupercile, broccoli, boabele de porumb, ardelul, se pune mozzarella si se baga la cuptor pentru cca 20 min la temperatura de 200-210 grade.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu mousse de pere caramelizate

Desert tarta cu mousse de pere caramelizate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca