Sarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Sarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.
Pasatul il spalam de cateva ori, il lasam sa se scurga la final il strangem si in mana. Ceapa o curatam,o tocam marunt,ardeiul il tocam marunt,morcovul il dam prin razatoare,
Amestecam orezul cu pasatul,adaugam si restul ingredintelor si amestecam bine,potrivim de sare si piper dupa gust.
Scoatem frunzele de varza si le scurgem bine de apa,
Modelam sarmalele de post si le asezam intr-o oala,(la fundul oalei eu pun si 2-3 frunze)
Amestecam 1 lingura pasta de tomate si apa si turnam peste sarmale cat sa acopere,acoperim oala cu folie de aluminiu si dam la cuptor pana sunt gata
Sarmalele cu pasat se servesc cu ardei iute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa