Spaghete cu mazare si ciuperci

Spaghete cu mazare si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g spaghete (fara ou)
  • 300 g mazare fina verde Casa Taraneasca
  • 4 ciuperci champgnion
  • 2 catei usturoi
  • 50 ml ulei masline
  • 50 ml vin
  • 1/2 lingurita oregano
  • delikat si piper macinat dupa gust

Mod de preparare

Mazarea se fierbe 15-20 de minute se scurge de apa si se tine la cald.
Spaghetele se fierb 7- 8 minute in apa cu putina sare,apoi se scurg de apa si se tin la cald.
Ciupercile se taie felii subtiri si se calesc 5 minute in ulei de masline,se adauga mazarea,usturoiul taiat marunt si vinul.
Se da gust cu delikat si piper macinat.
Se adauga spaghetele si se mai lasa pe foc 5 minute ,sa se intrepatrunda aromele.


Se presara cu oregano si se serveste cald.
Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...