Spaghete cu mazare si ciuperci
Mazarea se fierbe 15-20 de minute se scurge de apa si se tine la cald.
Spaghetele se fierb 7- 8 minute in apa cu putina sare,apoi se scurg de apa si se tin la cald.
Ciupercile se taie felii subtiri si se calesc 5 minute in ulei de masline,se adauga mazarea,usturoiul taiat marunt si vinul.
Se da gust cu delikat si piper macinat.
Se adauga spaghetele si se mai lasa pe foc 5 minute ,sa se intrepatrunda aromele.
Se presara cu oregano si se serveste cald.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii