Spanacul calit cu crutoane este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa Intr-o oala se pune apa si sare apoi se aseaza pe foc ca sa fiarba foarte bine.
Spanacul calit cu crutoane este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa Intr-o oala se pune apa si sare apoi se aseaza pe foc ca sa fiarba foarte bine. Intre timp spalam foarte bine frunzele de spanac si apoi le adaugam in apa clocotita pentru 5 minute. Le scurgem apoi bine de apa si le tocam cat mai mare. Separat pe foc asezam o tigaie cu putin ulei si lasam sa se incinga.
Tocam ceapa marunt si o punem in tigaie sa se rumeneasca putin apoi adaugam spanacul cu putin piper si asezam un capac peste. Lasam 5 minute sa se innabuseasca apoi dam tigaia de pe foc si luam capacul. Intre timp taiem painea felii apoi in cuburi potrivite si le asezam intr-o tava si le dam la cuptor pana se rumenesc foarte ine pe ambele parti ( cine doreste poate adauga in tava si putin ulei de masline si busuioc - pentru aroma).
Spanacul calit se monteaza pe o farfurie si se adauga si crutoanele. Pofta buna.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii