Supa de porumb cu sos chili este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se topeste margarina si se caleste apoi ceapa tocata marunt.
Supa de porumb cu sos chili este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se topeste margarina si se caleste apoi ceapa tocata marunt. Se adauga porumbul si se lasa cateva minute, dupa care se toarna zeama de legume, lasandu-se la fiert 30 de minute, pana se inmoaie porumbul.
Se condimenteaza dupa gust si se mixeaza, apoi se lasa la racit, timp in care se prepara sosul chili astfel: se piseaza ardeii iuti, usturoiul, patrunjelul (o mana) si sarea, intr-un mojar. Se adauga treptat ulei de masline, amestecandu-se.
Supa de porumb se serveste calda cu sos chili deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii