Tocanita de cartofi cu salata de sfecla coapta este o mancare de post consistenta si delicioasa. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in cuburi.
Tocanita de cartofi cu salata de sfecla coapta este o mancare de post consistenta si delicioasa.
TOCANITA:
1. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in cuburi, apoi tocam ceapa marunt.
2. Intr-o tigaie bine incinsa turnam uleiul de masline si-l lasam sa se incinga si el apoi adugam ceapa si o lasam sa se rumeneasca putin.(cca 5 minute)
3. Adaugam sarea, piperul si apoi cubuletele de cartofi. Apoi transferam totul intr-o oala peste care adaugam si 2 cani de apa si acoperim totul cu un capac. Lasam pe foc 30 minute, apoi adaugam patunjelul tocat si masa poate fi servita.
SALATA:
Se iau sfeclele si se spala foarte bine, apoi se sterg cu servetele de hartie. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor app 2 ore. Apoi se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare. Se adauga uleiu, sarea si zeama de lamaie dupa gust si se serveste alaturi de tocanita de cartofi.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti