Bors de fasole uscata

Reteta acesta o stiu din cartea veche de bucatarie a mamei. Aici sunt unele din cele mai bune retete.

Portii
3
Timp pregatire
70 minute
Timp coacere
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole uscata, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 patrunjel, 3 cepe, patrunjel verde, cimbru, sare, bors si leustean.

Mod de preparare

Se alege fasolea, se spala, se tine in apa rece pana a doua zi, se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se schimba apa (acesta pentru a indeparta gazele). Cand pielita este plesnita, se pune ceapa tocata marunta, zarzavatul taiat firisoare sau ras pe razatoare si sare. Cand este complet fiarta se pun rosiile si verdeturile.

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de boeuf de Craciun

 Salata de boeuf este un preparat pe care multi romani aleg sa-l manance de Craciun si de Paste.

Salata de boeuf de Craciun
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa